Hey! Wat leuk dat ik bij je langs mocht komen!

Dat je op deze pagina bent beland, betekent dat je ook mijn visitekaartje goed hebt bekeken. Op deze pagina deel ik actuele acties en nieuwsberichten zodat jij altijd op de hoogte bent. 

Je kunt mij uiteraard ook altijd even bellen of mailen, dan vertel ik je persoonlijk wat interessant is voor jouw bedrijf! Wil je liever dat ik nog een keer langs kom op de koffie? Geen probleem, ik drink hem zwart! 

Een aantal interessante tijdelijke acties!

Merken die ik je graag laat zien!

USAG

Mascot

Kelfort

Pferd

Phantom

Het laatste nieuws

4 mei 2022

Hét verschil tussen een schop, bats, schep en spade

4 mei 2022

Levelfix lasers

DE LEVELFIX 550HVG, DE PERFECTE ALLROUND BOUWLASER VOOR BINNEN ÉN BUITEN Of je nou binnen of buiten werkt, de LEVELFIX 550HVG maakt je werk gemakkelijk. De […]
4 mei 2022

OXXA®: Veiligheidsbrillen met oog voor detail

OXXA®: VEILIGHEIDSBRILLEN MET OOG VOOR DETAIL Binnen een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen nemen veiligheidsbrillen een belangrijke plaats in. Je ogen heb je een heel leven nodig: […]
8 april 2022

De nieuwe Altrex Kibo ladder

De nieuwe Altrex Kibo ladder Licht, sterk én uitermate geschikt voor intensief gebruik. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan hebben wij de juiste […]