Levelfix lasers

Ben jij een professional in de bouw? Dan kun je niet zonder de producten van Levelfix. Zij hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele meetinstrumenten voor de bouw. Door deze specialisatie bent u verzekerd van heldere, scherpe lijnen voor een snelle en nauwkeurige lay-out.

Innovatief, nauwkeurig en duurzaam.

De rotatielaser van Levelfix zijn geen gewone lasers, deze zijn uitgerust met Smart Connect Technology. Deze techniek zorgt ervoor dat de gebruiker met een app verbinding kan maken tussen de telefoon en de laser. Hierdoor gaat de telefoon als afstandsbediening dienen of stel een pincode. Daarnaast weet het schoksensorsysteem wanneer de laser is gevallen of een impact heeft gehad. Kortom, u heeft dus straks meer controle over uw laser.

De garantie van Levelfix Lasers

Levelfix-instrumenten worden geleverd met een garantie van 4 jaar. Alle kruislasers zijn duurzaam en verkrijgbaar met rode of groene straal. Levelfix is continue bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze producten maar ook met het zoeken naar oplossingen voor de toekomst.

Op dit moment heeft Levelfix de volgende producten in het assortiment:
– Kruis- en lijnlasers
– 3×360° 3D conelasers
– Roterende bouwlasers
– Afstandmeters
– Waterpassen
– Theodolieten
– Statieven en accessoires.