De services van Smit

Bij Smit Maassluis doen we er alles aan om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom hebben wij een aantal services die voor ons erg belangrijk zijn.

  • Voorraadbeheer
  • NEN3140 keuring
  • Trappen en ladders keuren
  • Online bestellen via app of webshop
  • Gratis bezorging in de omgeving
  • Werkkleding laten bedrukken

Voorraadbeheer

U herkent het vast wel dat u net dat laatste boutje pakt of wellicht misgrijpt. Met ons voorraadbeheer zorgen we ervoor dat uw voorraad periodiek wordt bijgehouden volgens de samen gemaakte afspraken. Zo heb je altijd precies voldoende op voorraad. Doordat er periodiek een Smit personeelslid langskomt, kun je ook eventuele bestellingen doorgeven voor een volgende keer. Dit scheelt enorm in de communicatie voor jullie personeelsleden, waardoor zij hun tijd beter kunnen besteden.

NEN3140 keuren

De NEN3140 is de Nederlandse norm en maakt onderdeel uit van de Arbowet. Deze norm is er om veilig te werken met elektrisch gereedschap, daarin staan alle gestelde eisen waarop het product moet worden gecontroleerd. Deze keuringen dienen periodiek plaats te vinden. Hoe vaak, is per apparaat verschillend.NEN 3140 keuringen van apparaten mogen alleen worden uitgevoerd door een NEN 3140 gecertificeerd keurmeester.

Trappen & ladders keuren

Voor trappen, ladders en steigers geldt naast een onderhoudsplicht ook een aanvullende keuringsverplichting. Deze is van toepassing wanneer de veiligheid afhangt van de manier van installeren (keuring na installatie), of wanneer gebruik of invloeden van
buitenaf leiden tot slijtage, veroudering of verslechtering (periodieke keuring).

Online bestellen

Naast de balie en de bezorgservice kunt u ons ook online vinden. We hebben een webshop en een app ontwikkeld speciaal voor onze bestaande klanten. Hiermee kunt u gemakkelijk de inkoop van uw gereedschap en materiaal regelen. Heeft u toch graag persoonlijk advies of een verkoper over de vloer, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Gratis bezorging

Uw voorraad blijkt kleiner dan u dacht, uw medewerker komt met de melding dat zijn machine stuk is gegaan en tot slot vertelt de inkoper dat hij nog wat tekort komt voor een project.

Wanneer u met Smit Maassluis samenwerkt zijn dit soort problemen snel opgelost. We kunnen veel producten direct uit ons magazijn leveren. Voor onze lokale klanten stappen we dan ook graag in de auto om ze persoonlijk af te leveren. Zo heeft u alles snel, eenvoudig en op een persoonlijke manier ‘in huis’.

Omgeving Maassluis, Maasdijk, Vlaardingen, Schiedam, Westland, Midden-Delfland.

Werkkleding pas-bus

Mooie werkkleding zorgt voor uniformiteit binnen het bedrijf, een duidelijke uitstraling en herkenbaarheid voor de klant. Samen met onze leverancier bieden wij u met de pas-bus een service aan die het gemakkelijk maakt om uw personeel te helpen aan de juiste kleding en pasvorm. Door de ruime keus in diverse materialen kan iedereen dragen wat hij of zij prettig vindt zonder de uniformiteit te verliezen.