Werkplaatsinrichting

Een werkplaatsinrichting aanschaffen kun je vergelijken met het uitzoeken van een auto, je wilt er toch eerst even in gezeten hebben. Het is een grote aanschaf waarin je veel tijd gaat doorbrengen, dan moet deze toch wel helemaal bij je passen.

Daarom kun je bij ons in de showroom de Workshop Experience ervaren. In deze workshop vind je diverse soorten meubelen, accessoires en gereedschappen van bekende merken. Denk hierbij aan artikelen van Fami, Usag en Bimos.

Wat houdt de Workshop Experience in?

De Workshop Experience is een echte werkplaats welke ook door onszelf wordt gebruikt. Loop er rustig doorheen, bekijk alle verschillende mogelijkheden, test de stoelen uit en probeer de kasten. Zo kun je ontdekken welke meubels het beste passen bij jouw werkzaamheden. Drink rustig een kopje koffie in wellicht jouw toekomstige werkplaats.

Voor wie realiseren wij werkplaatsinrichtingen?

We zijn gespecialiseerd in het van A tot Z realiseren van je werkplaatsinrichting. We denken dus niet alleen aan de meubelen, we kunnen ook helpen bij schaduwborden, gereedschap en de vloer. We doen dit vooral voor scholen die gericht zijn op techniek en bedrijven die hun werkplaats op orde willen houden. Ben je een zzp’er? Dan ben je ook van harte welkom bij ons. We vinden het belangrijk om eerst je behoeftes in kaart te brengen, wat is je werkwijze? Waar ben je dagelijks veel mee bezig? Wat is je budget? Zo kunnen wij een werkplaats voor je samenstellen waar je lang plezier aan zult beleven!