Bestel hier alle Mascot artikelen

Mascot bedrijfskleding bij Smit Maassluis

Misschien kent u Mascot van de racingteams, het team van Audi Sport draag bijvoorbeeld de werkkleding van Mascot ook de broers Coronel worden regelmatig in Mascot gespot.

U begrijpt, Mascot is niet zomaar een merk voor bedrijfskleding. Mascot ontwikkelt nieuwe kleding altijd met potentiële gebruikers. Al heel vroeg in het ontwikkelingsproces is de werkkleding van Mascot door gebruikers getest. Tested to work!

Mascot werkkleding

Onze favoriet: Mascot Accelerate

Mascot biedt allerlei diverse kledinglijnen aan, een grote favoriet van Smit is de Accelerate lijn. Dit is de grootste en meest uitgebreide kledinglijn van Mascot, hij bestaat uit 70 producten in 6 verschillende kleuren. Het is een complete collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Door de grote collectie en de algemene flexibiliteit is de kleding geschikt voor een groot aantal branches. De Accelerate lijn wordt door Mascot gefabriceerd in hun eigen fabrieken, hierbij gaat de productie niet alleen effectief het gebeurt ook met groot respect voor mens en milieu.

De voordelen van Mascot

De Mascot kledinglijnen bestaan uit diverse soorten kledingstukken, maar hebben vaak wel dezelfde kleurranges. Hierdoor kunt u kledingstukken uit verschillende collectie met elkaar combineren. Medewerkers kunnen de broek kiezen die past bij hun voorkeuren of werksituatie zonder dat de gemeenschappelijke uitstraling van het bedrijf verdwijnt. Werkelijk over alles is gedacht bij het ontwerpen van de kleding. Zo is er gebruik gemaakt van ultimate stretch, is de stof ProWash en beschikken de broeken over slimme zakken.

Mascot Maassluis
Albert_rond_verkleind

Moderne werkkleding van Mascot

Voor mij is Mascot een moderne fabrikant van werkkleding, de pasvormen, kleuren en stijlen die worden gebruikt, zorgen er voor dat de kleding er strak uitziet en niet aanvoelt als werkkleding.
Mascot heeft eigen fabrieken en een grote opslag, waardoor er vrijwel geen wachttijd is op werkkleding.

“Our store to your door”

Mascot gaat ook graag mee op pad met dealers om de kennis van producten te delen met eindgebruikers. Het “our store to your door” concept is een mooi initiatief waarin Mascot samenwerkt met de dealers om klanten ook op locatie van dienst te kunnen zijn. Deze bus geschikt over allerlei kledingstukken van diverse productlijnen. Hierdoor kan binnen een handomdraai het gehele bedrijf de kleding uitzoeken die bij hem of haar past.

Bestel hier alle Mascot artikelen