Shop hier alle Pferd artikelen

De ongekende kwaliteit van Pferd

Gaat u boren, frezen, graveren, inwendig rondslijpen, kantrechten of polijsten? Dan is Pferd het merk waarnaar u op zoek bent.

Pferd is leider op het gebied van ontwikkeling, productie en advisering op het gebied van gereedschapsoplossingen, oppervlaktebewerking en het doorslijpen van materialen. Door de hoogwaardige kwaliteit materialen gaat uw werk een stuk eenvoudiger. Pferd staat voor betrouwbare en duurzame partner.

Bij Smit Maassluis verkopen wij daarom graag dit merk aan onze klanten. Wij hebben dezelfde visie als Pferd, zorgen dat de klannt zo goed mogelijk zijn taken kan volbrengen goed gereedschap is daar een belangrijk onderdeel van!

Pferd doorslijpschijven

Pferd heeft speciaal een team van ervaren productmanagers die zich continu bezighoudt met het actualiseren en verbeteren van het Pferd aanbod. Het doel van Pferd? Het verhogen van de efficiency.

Een populair product van Pferd zijn de doorslijpschijven. Deze snelle, dunne en braamarme snedes zorgen voor het hoogste rendement een een ongeëvenaard doorslijpcomfort.

Pferd maakt onder andere gebruik van VICTOGRAIN dit is eeen slijpkorrel met een heel hoog rendement. Producten met VICTOGRAIN behoren tot de meest effectiefste slijpgereedschappen ter wereld. Door de driehoekige slijpkorrel van Pferd wordt een uniek hoog slijprendement bereikt.

Shop hier alle Pferd artikelen