Gefeliciteerd! Je hebt een persoonlijke uitnodiging ontvangen

Je hebt waarschijnlijk van een van onze verkopers een ticket ontvangen voor de pasbus van Mascot. Leuk! Je kunt hieronder kiezen uit een gepaste datum een een tijdsvak, dan komt Albert met de Mascot pasbus langs. Ontdek de nieuwste collecties en kom meer te weten over de nieuwste ontwikkelingen op werkkleding gebied. Geheel vrijblijvend brengen wij een bezoek bij jou op kantoor.

Boek een GRATIS afspraak met de pasbus

Blank Form (#3)
Albert_vierkant2

Moderne werkkleding van Mascot

Voor mij is Mascot een moderne fabrikant van werkkleding, de pasvormen, kleuren en stijlen die worden gebruikt, zorgen er voor dat de kleding er strak uitziet en niet aanvoelt als werkkleding.
Mascot heeft eigen fabrieken en een grote opslag, waardoor er vrijwel geen wachttijd is op werkkleding.

“Our store to your door”

Mascot gaat ook graag mee op pad met dealers om de kennis van producten te delen met eindgebruikers. Het “our store to your door” concept is een mooi initiatief waarin Mascot samenwerkt met de dealers om klanten ook op locatie van dienst te kunnen zijn. Deze bus geschikt over allerlei kledingstukken van diverse productlijnen. Hierdoor kan binnen een handomdraai het gehele bedrijf de kleding uitzoeken die bij hem of haar past.